Orvoskereső

Dr. Szekeres Ferenc

Szakterülete
 • Fogorvos
 • Implantológus
 • Szájsebész
Szájsebészeti és implantológiai centrum, fogászati magánrendelő, sürgősségi ügyeleti ellátás.
Hivatásom során arra törekszem, hogy a hozzám forduló páciensek félelem nélkül, kellemesen érezzék magukat a kezelések alatt, mindemellett precíz és kitűnő ellátásban részesüljenek! Kezeléseink során nagy hangsúlyt fektetünk, arra hogy különböző fogászati beavatkozások a legmodernebb érzéstelenítők használatával – fájdalom nélkül történjenek. Rizikópáciensek (szívbetegek, várandós-, szoptatós kismamák, cukorbetegek, több szervi betegségben szenvedők) számára speciális előkészítéssel segítjük a kezeléseinket stresszmentesebbé tenni.
Rendelőnkben lehetőség van az átlagosnál izgulósabb páciensek szorongásainak csökkentésére. Sürgősségi szájsebészeti, fogorvosi ügyelet tartunk hétvégén és ünnepnapokon.

Dr. Nagy Gábor

Szakterülete
 • Fogorvos
 • Implantológus
Szeretettel várom privát rendelőmben, ahol a fogászati szakma fejlődése és a legmodernebb technika által nyújtott új lehetőségek alkalmazásával szeretnék még kifinomultabb, személyre szabott és speciális igényeket is kielégítő kezeléseket nyújtani minden kedves páciensem számára, exkluzív környezetben, kitűnő munkatársak segítségével. Célom a saját pacientúra és az egyedülálló exkluzív praxis kialakítása.
1972.-ben születtem, 1997-ben szereztem meg a fogorvosi diplomámat a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, 1999-ben pedig fog- és szájbetegségekből szakvizsgáztam. 2008-ban a münsteri (Németország) International Medical College-ban „Master of Oral Medicine in Implantology” (Implantológiai Mesterkurzus) diplomát szereztem. Szakmai tudásomat folyamatosan fejlesztem, több kiemelkedő tanfolyamon, kurzuson vettem és veszek részt.
Német és angol nyelven középfokon, olasz nyelven pedig társalgási szinten beszélek. A Magyar Orvosi Kamara tagja vagyok.

E-mail cím: info@drnagygabor.hu

Dr. Kapolka Judit

Szakterülete
 • Fogorvos
1993 óta praktizál fogorvosként. 1995-ben szerezte meg a szakvizsgáját a Pécsi Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán. 1,5 évet tanított a pécsi klinikán. Ezután Mosonmagyaróváron kezdett dolgozni. Folyamatos továbbképzéseken vesz részt.

Dr. Bonczföldi-Pozsgay Sarolta

Szakterülete
 • Konzerváló fogászat szakorvosa
 • Fogpótlástan szakorvosa
2009-ben végeztem fogorvosként a Semmelweis Egyetemen. Az egyetem Konzerváló Fogászati Klinika tanszékén dolgozom 2009 óta, részt veszek a magyar és külföldi fogorvostanhallgatók gyakorlati és elméleti képzésében.
2010 óta folytatok magánrendelést, 2015-től a KontaktPont Fogászat vezető fogszakorvosaként dolgozom.
Fogorvosként és emberként is igyekszem, hogy olyan hozzáállást tanúsítsak a pácienseim felé és olyan fogászati ellátást nyújtsak, mint amilyet én magam is szeretnék kapni. Szeretném, hogy a pácienseim maximálisan elégedettek legyenek, hiszen a fogászat is egy bizalmi kapcsolat és megtiszteltetés, ha engem választanak. A fogászati kezelések során nagy hangsúlyt helyezek a prevenciós szemléletre, hogy ne csak kezeljük a panaszt, problémát, hanem meg is előzzük azt. A legnagyobb siker a pácienseim és a magam részéről is, ha a fogak rendbehozatalát követően a féléves-éves kontrollok során nincsen szükség további beavatkozásokra.

E-mail cím: info@kontaktpont-dental.hu

Dr. Bella Péter

Szakterülete
 • Fogszakorvos
 • Implantológus
Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Fogorvosi karán végeztem, ahol 2002-ben diplomát szereztem. 2004-ben a fog és szájbetegségek szakorvosa lettem. 2009 óta a saját praxisomat irányítom Győrben. A Münster Egyetem által indított – implantológia területén folytatott posztgraduális tanulmányok elvégzése után – 2012-ben Master of Oral Medicine in Implantology akadémiai fokozatot szereztem.
Az IMPLANTOLÓGIÁBAN szerzett több éves gyakorlat, a számtalan műtéti beavatkozás, segített egy professzionális látásmód kialakításában. Az műtéti beavatkozások során nem elég az esztétikai szempontokra figyelni, fontos, hogy a beültetett implantátum (műgyökér), funkcionálisan is rendben legyen, azaz helyreálljon a rágás képessége.
Hiányzó fogaink pótlásának egyik legkorszerűbb és legkíméletesebb módszere az implantálás. A műtési eljárások sokoldalúságát kiaknázva, a modern implantációs rendszerek segítségével, pontos kezelési tervvel a kezünkben, egy kíméletese, fájdalommentes beavatkozással a várt, és elvárt eredmény, nem marad el. Nincs jobb érzés, mint mikor a pácienseim elégedetten, új, magabiztos mosollyal jönnek vissza kontrollra.

E-mail cím: info@primeimplant.com

Dr. Kolarovszki Béla

Szakterülete
 • Fogorvos
 • Szájsebész szakorvos
Rendkívül vidám és megnyugtató természetű embernek tartom magam, ami ebben a szakmában talán nem is hátrány. A szájsebészeti kezelések vagy beavatkozások nap mint nap kihívások elé állítanak, de nem ismerem a lehetetlent. Eddigi pályafutásom során dolgoztam szájsebészeti járóbeteg szakambulancián, fekvőbeteg osztályon, továbbá magánrendelés keretén belül. 2014-től aktívan részt veszek a német és magyar nyelvű fogorvostanhallgatók oktatásában is. Nem mellesleg pedig gastrobolond vagyok, mert ugye a fogak és az evés között komoly a kapcsolat. Szeretném, ha a szájsebészet Székesfehérvár fogalom kapcsán én, és a Várfok Dental jusson a páciensek eszébe Székesfehérváron és környékén.

E-mail cím: info@varfokdental.hu

Dr. Szeder László

Szakterülete
 • Fogbetegségek szakorvosa
 • Szájbetegségek szakorvosa
Munkámban mindig elsődleges szempont a páciens elégedettsége és hogy bizalommal térjen vissza rendelőnkbe. Rendelőnkben használt műszereinket, gépeinket folyamatosan fejlesztjük, hogy lépést tudjunk tartani a szakma fejlődésével.

E-mail cím: info@drszeder.hu

Dr. Dinu Roland

Szakterülete
 • Szájsebészet
 • Implantológia
 • Parodontológia
 • Implantátumokon rögzülő fogpótlások
Az én feladatom, hogy a minden komplex szájsebészeti, implantológiai és parodontológiai beavatkozást a legnagyobb gondossággal megtervezzem és a legmodernebb eszközök segítéségével precízen elvégezzem. Szerencsésnek érzem magam, hogy minden nap kizárólag ezzel a speciális, komplex területtel foglalkozhatok.

 

Munkám során mindig a szájüregi egyensúly megteremtésére és annak hosszú távú fenntarthatóságára törekszem.

 

A következő 2 dolog a legfontosabb, amit mindenkinek meg kellene tennie a saját szájüregi épségének elérése és megőrzése érdekében. Az első, hogy minden szükséges beavatkozás elvégzését elfogadja és mihamarabb elvégezteti. A második, hogy orvosa utasításainak megfelelően 6 havonta kontrollon jelentkezik, közben pedig tökéletesíti egyénre szabott fogmosási technikáját.

 

A természetes fogak és fogimplantátumok körüli szövetek egészséges állapotának eléréséhez azonban éppúgy kulcsfontosságú a tökéletes szájhigiéne, mint a kezelőorvos szájsebészeti gyakorlata. Ellenben nem mindegyik budapesti fogorvosi praxis rendelkezik a szájsebészeti beavatkozások elvégzéséhez szükséges megfelelő háttérrel. Számos fogorvos kollégám munkáját segítem nap mint nap azzal, hogy rendelőmben minden szájsebészeti és parodontológiai feladatot ellátunk. Együttműködésünk eredményeképp pácienseink minden szakterületen a lehető legmagasabb szintű ellátásban részesülnek.

E-mail cím: info@dinusurgery.hu

Dr. Mándoki István András

Szakterülete
 • implantológia
 • 3D implantálás
 • szájsebészet
 • általános fogászat
 • esztétikus fogászat

Törekszem arra, hogy a páciensekkel őszinte munkakapcsolatot alakítsak ki a rendelőben.

Fogorvosként és szájsebészként igyekszem, hogy több szakterület szemszögéből megvizsgálva, komplex, személyre szabott, a betegek elvárásainak megfelelő kezeléseket biztosíthassak.

Akkor vagyok elégedett, ha a hozzám forduló páciensek nem csak mosolyogva, és egészségesen távoznak, hanem rendszeresen visszatérnek kontrollra.

Nagyon fontosnak tartom a folyamatos szakmai továbbképzéseket hazai és külföldi előadások tekintetében egyaránt.